Anti Spam Beleid

Spam is ongevraagde en ongewenste e-mail die naar meerdere mensen wordt verstuurd. Net als iedereen heb ik ook een hekel aan spam. Hieronder lees je hoe ik spam tegenga.

Maatregelen tegen e-mail spam

Elke mailing bevat een uitschrijflink

Onderaan elke nieuwsbrief vind je een uitschrijflink. Wanneer je daarop klikt wordt je automatisch uitgeschreven. Je hoeft hiervoor dus niet een mail te sturen of te bellen, want je kunt dit zelf regelen.

Periodieke opschoning van de mailinglijst

Naast dat je je zelf kunt uitschrijven wanneer je geen interesse meer hebt, zal de mailinglijst ook van tijd tot tijd worden opgeschoond. Hierbij worden contacten die herhaaldelijk de mail niet openen van de lijst verwijderd.

In mijn privacyverklaring vind je meer informatie over hoe ik omga met de gegevens die je mij verstrekt.

Maatregelen tegen comment spam op artikelen

Op sommige artikelen kun je commentaar achterlaten. Om hier spam en ongewenste reclameuitingen tegen te gaan zijn  maatregelen genomen. Reacties met meer dan 1 hyperlink worden bijvoorbeeld automatisch als spam gemarkeerd. Wanneer aanvullende maatregelen nodig blijken zal een anti-comment-spam plugin geïmplementeerd worden.

Wanneer je een reactie achterlaat op een artikel moet je daarbij je naam en e-mailadres invullen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd; het geeft mij de mogelijkheid om privé op je bericht te reageren.

Reacties worden gemodereerd; dat wil zeggen dat ze niet automatisch live te zien zijn voor andere websitebezoekers. Alleen reacties die relevant zijn voor het artikel en interessant voor andere websitebezoekers zullen, eventueel gecorrigeerd in geval van typefouten, worden gepubliceerd. Voor persoonlijke vragen en vragen van medische aard kun je dan ook beter een e-mail sturen. 

Share This