Na het invullen van je contactgegevens scroll je naar beneden in het grijze vlak en klik je op ‘Versturen’.

Nieuwe cliënten

Kies ‘optie 1’ voor het plannen van een telefonisch kennismakingsgesprek. Barbara belt je dan op het afgesproken tijdstip. Dit is kosteloos, maar is geen vervanging voor een adviesgesprek of consult.

Bestaande cliënten

Wil je een Intake, Kickoff-consult of vervolgconsult boeken of een reeds gemaakte afspraak verzetten? Bel 085.130.4226.

Een (extra) telefonisch consult kun je zelf online inplannen (optie 2 of 3).

Geen geschikte dag/tijd gevonden?

Neem contact op en dan komen we daar wel uit. Zo nodig plannen we het op een avond of weekenddag. Voor acute en urgente zaken ga je uiteraard naar je huisarts of Spoedeisende Hulp.

Je afspraak is definitief wanneer deze is bevestigd. Je ontvangt een afspraakbevestiging in je mail (check ook je spamfolder). Twee dagen vóór de afspraak ontvang je ook automatisch een herinnering per e-mail én SMS. Bedenk je dan dat het toch niet schikt, reageer zo snel mogelijk zodat de afspraak nog kostenloos uit de agenda kan worden gehaald.

Biomedische werkwijze

Deze is gefundeerd op natuurwetenschappelijke leest volgens de biologie, fysiologie en biochemie van het menselijk lichaam in evolutionair perspectief. Over energiemetabolisme met energie als ATP. 
Lees hier verder »

Jouw behandelaar

Drs. ing. Barbara Kremers is biomedisch gezondheidswetenschapper en orthomoleculair therapeut volgens de klinische psychoneuroimmunologie (kPNI).
Meer info »

Eerst nog wat meer lezen?

Share This