Waarom je nu zelf geen consult kunt boeken

Wanneer je een traject volgt plannen we na het intakeconsult direct het kickoff-consult en de vervolgconsulten samen in. Stuur een bericht via het cliëntensysteem als je een consult wilt verzetten of een extra afspraak wilt maken. 

Na het invullen van je contactgegevens scroll je naar beneden in het grijze vlak en klik je op ‘Versturen’.

Nieuwe cliënten

‘Optie 1’ voor het aanvragen van een telefonisch kennismakingsgesprek staat tijdelijk uit. Meld je daarom hier vrijblijvend aan voor een plekje op de wachtlijst. Je krijgt dan vanzelf bericht wanneer je zou kunnen starten.

Bestaande cliënten

Na het Intake-consult plannen we direct de vervolgafspraken in van het Persoonlijk Energie Programma.

Wil je een éxtra consult boeken? Kies ‘optie 2’ of neem contact op via e-mail.

Tussentijdse vragen

Cliënten krijgen toegang tot een systeem om beveiligde berichten te versturen. Voor acute en urgente zaken ga je uiteraard naar je huisarts of Spoedeisende Hulp.

Je afspraak is definitief wanneer deze is bevestigd. Je ontvangt een afspraakbevestiging in je mail (check ook je spamfolder). Twee dagen vóór de afspraak ontvang je ook automatisch een herinnering per e-mail én SMS. Bedenk je dan dat het toch niet schikt, reageer zo snel mogelijk zodat de afspraak nog kostenloos uit de agenda kan worden gehaald.

Biomedische werkwijze

Deze is gefundeerd op natuurwetenschappelijke leest volgens de biologie, fysiologie en biochemie van het menselijk lichaam in evolutionair perspectief. Over energiemetabolisme met energie als ATP. 
Lees hier verder »

Jouw behandelaar

Drs. ing. Barbara Kremers is biomedisch gezondheidswetenschapper en orthomoleculair therapeut volgens de klinische psychoneuroimmunologie (kPNI).
Meer info »

Eerst nog wat meer lezen?

Share This