Praktijk voor meer energie

Via voeding, leefstijl, beweging en orthomoleculaire therapie volgens de klinische PNI

 

Mijn achtergrond

Over mijn onderzoeksachtergrond en de basis voor mijn werkwijze als behandelaar.

Visie op therapie

Vanuit de klacht gaan we op zoek naar wat eraan vooraf ging. Van symptoom naar verstoord werkingsmechanisme. Richting de bron.

Mijn opleidingen

Overzicht van de door mij gevolgde opleidingen, bij- en nascholingen.

Wil je je energieker voelen?

Veel mensen zijn moe. Wanneer je je realiseert dat energie overal voor nodig is, dan begrijp je dat een energietekort tot een scala aan gezondheidsklachten kan leiden. Je hebt er zelf last van, maar je omgeving vaak ook. Het is enorm lonend om ervoor te gaan zorgen dat je een optimaal energiemetabolisme krijgt.

Share This