085.130.4226

Tarieven

Kosten van intake, kick-off en vervolgconsulten

Kennismaking

De start is een telefonisch kennismakingsgesprek.

Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Je kunt deze kennismaking direct boeken in Barbara’s agenda.

Vind je geen geschikt tijdsblok? Neem dan even contact op via e-mail of telefoon. De kennismaking kan vaak ook in de avonduren worden gepland en zo nodig plannen we dit in een weekend.

Intake fase € 125

Na de kennismaking volgt de INTAKE FASE

Deze fase bestaat uit het verzamelen van informatie. Dit betreft vragenlijsten, het doornemen van je voedingsdagboek (als je dat hebt gemaakt) en eventuele andere vooraf aangeleverde informatie.

De gesprekstijd is circa 1,5 uur.

Jouw investering betreft zowel de directe tijd (gesprekstijd) als de indirecte tijd bestaande uit de voorbereiding van Barbara, de administratie en documentatie van het consult in je cliëntendossier en de uitwerking van alle informatie. Om het overzichtelijk te houden betaal je een vast bedrag voor deze hele fase.

Op het einde van het intakeconsult spreken we een datum af voor het Deep Learning Kick-off consult. Je ontvangt ook alvast een startadvies waarmee direct aan de slag kunt.

Meer info»

Kick-off fase € 150

Na de intakefase begint voor Barbara de analyse en research, maakt zij het werkmodel (de visuele weergave van jouw symptomen en de mogelijk verstoorde werkingsmechanismen) en schrijft zij het behandelplan (jouw Persoonlijk Energie Programma).

Dit wordt met jou besproken tijdens het Deep Learning Kick-off consult Reken op een uur gesprekstijd met eventueel wat uitloop.

Jouw investering van 150 euro is voor de directe tijd (gesprekstijd) inclusief de indirecte tijd voor de voorbereiding, analyse & research, het maken van het werkmodel, het behandelplan, administratie & documentatie van het consult én de digitale (bonus)materialen. Om het overzichtelijk te houden betaal je een vast bedrag voor deze hele fase.

Aan het einde van het consult plannen we een standaardconsult als eerste opvolging binnen 3-4 weken.

Meer info »

Vervolgconsulten (in de praktijk of telefonisch)

Na de Intake en de Kick-off fase plannen we gemiddeld elke 4 weken een consult van 30-60 minuten.

Deze vervolgconsulten kunnen in de praktijk of telefonisch plaatsvinden.

Een consult bestaat uit directe tijd (dat is de gesprekstijd waarbij je Barbara spreekt) en indirecte tijd (dat is de tijd die Barbara besteed aan het voor- en nawerk van jouw consult).

De gesprekstijd wordt gefactureerd, afgerond op 5 minuten, op basis van € 20 per kwartier.

Hoeveel vervolgconsulten je nodig hebt is heel individueel. Houd rekening met zeker 3 vervolgconsulten en dat het er ook meer kunnen worden.

Optioneel: Tussentijdse korte consulten

Wil je even contact om te overleggen, iets te bespreken of een vraag beantwoord te krijgen? Blijf er niet te lang mee zitten, want je kunt gemakkelijk een tussentijds kort consult boeken van een kwartier (of zo lang als nodig). Deze kun je zelf inplannen in de online agenda.

Deze gesprekstijd wordt gefactureerd, afgerond op 5 minuten, met een minimum van 15 minuten. Bij het inplannen hiervan wordt een aanbetaling gevraagd voor het eerste kwartier.

Mocht je geen geschikt tijdsblok vinden in de online planner, neem dan even contact op want een telefonisch consult is altijd wel ergens in te passen (ook in de avonduren en zo nodig in het weekend).

Meer info »

Zullen we eens kennis maken?
Laat weten wanneer Barbara je kan bellen.

Betalen

De consulten kun je via iDEAL via een beveiligde verbinding voldoen. Contant betalen kan, mits gepast.

Q

Annuleren

Een gemaakte afspraak kan tot 36 uur tevoren kosteloos worden afgezegd.

Bijkomende kosten

Mogelijk bijkomende kosten in een behandeltraject zijn supplementen en laboratoriumonderzoek. 

 

Ben je geïnteresseerd in een volgende stap?

Je kunt zelf eenvoudig een gratis kennismakingsgesprek in mijn agenda plannen.

Klik op onderstaande button en kies vervolgens optie ‘1’. 

Share This