Tarieven

Kosten van intake, kick-off en vervolgconsulten

De start is een telefonisch kennismakingsgesprek.

Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Je kunt deze kennismaking direct boeken in Barbara’s agenda.

Vind je geen geschikt tijdsblok? Neem dan even contact op via e-mail of telefoon. De kennismaking kan vaak ook in de avonduren worden gepland.

Na de kennismaking volgt een uitgebreid INTAKECONSULT. Hiervoor betaal je een vast bedrag van 125 euro (ook als het wat uitloopt).

Dit bedrag is inclusief de voorbereiding van Barbara, de administratie en documentatie van het consult in je cliëntendossier, en de uitwerking tot een startadvies waarmee je direct zelf aan de slag kunt.

Op het einde van het intakeconsult spreken we een datum af voor het Kick-off consult.

Meer info»

Voor het KICK-OFF CONSULT van het Persoonlijk Energie Programma betaal je een vast bedrag van € 150 (ook als het iets uitloopt).

Dit is inclusief voorbereiding, administratie & documentatie van het consult, analyse & research, het maken van het werkmodel, het behandelplan én de digitale (bonus)materialen.

Aan het einde van het consult plannen we een standaardconsult als eerste opvolging binnen 3-4 weken.

Meer info »

Na de intake en het kick-off consult plannen we gemiddeld elke 4 weken een VERVOLGCONSULT.

Vervolgconsulten kunnen in de praktijk of telefonisch plaatsvinden.

De gesprekstijd wordt gefactureerd, afgerond op 5 minuten, op basis van € 20 per kwartier.

Hoeveel vervolgconsulten je nodig hebt is heel individueel. Het hangt o.a. af van jouw specifieke gezondheidsklachten, waar je de lat legt en hoeveel ondersteuning je wilt.

Wil je even contact om te overleggen, iets te bespreken of een vraag beantwoord te krijgen? Blijf er niet te lang mee zitten, want je kunt gemakkelijk een TUSSENTIJDS KORT CONSULT boeken van een kwartier. Deze kun je zelf inplannen in de online agenda.

En mocht je geen geschikt tijdsblok vinden in de online planner, neem dan even contact op want een telefonisch consult is altijd wel ergens in te passen (ook in de avonduren).

Meer info »

Via Barbara kun je laboratoriumonderzoek aanvragen van bloed, faeces (ontlasting), urine en/of speeksel.

De kosten van het aanvragen en uitwerken van laboratoriumonderzoek zijn afhankelijk van het type en de omvang van het onderzoek. Je ontvangt een kostenopgaaf vooraf.

Over de kosten van het laboratoriumonderzoek zelf wordt geen opslag gerekend. Waar mogelijk betaal je deze dan ook direct aan het laboratorium zelf.

Barbara verkoopt géén voedingssupplementen of fytotherapeutica. Je betaalt dus alleen voor haar advies en educatie hierover.

In het behandelplan lees je welke supplementen worden geadviseerd en hoe je deze, veelal met korting, direct bij de producent kunt bestellen.

Zullen we eens kennis maken?
Laat weten wanneer Barbara je kan bellen.

Betalen

De betaling van een consult kun je met iDEAL via een beveiligde verbinding voldoen. In de praktijk is contante betaling mogelijk, mits gepast.

Ben je aanvullend verzekerd voor orthomoleculaire geneeskunde? Dan kun je na betaling de factuur indienen bij je zorgverzekeraar. 

Q

Annuleren

Een gemaakte afspraak kan tot 48 uur tevoren zonder kosten worden afgezegd.

Afspraken die niet op tijd zijn afgezegd worden volledig in rekening gebracht en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bijkomende kosten

Mogelijk bijkomende kosten in een behandeltraject zijn bijvoorbeeld supplementen, fytotherapeutica en laboratoriumonderzoek.

Vooraf krijg je inzage in de prijs. Deze kosten betaal je zo mogelijk direct aan de leverancier of het laboratorium.

Ben je geïnteresseerd in een volgende stap?

Je kunt zelf eenvoudig een gratis kennismakingsgesprek in mijn agenda plannen.

Klik op onderstaande button en kies vervolgens optie ‘1’. 

Share This