Kennis maken?

Klik op onderstaande button en kies optie ‘1’ voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik bel je op het afgesproken tijdstip. Dit is kosteloos, maar is geen vervanging voor een adviesgesprek of consult.

Overig

Heb je een andere vraag of opmerking? Of kun je geen passende datum vinden in mijn agenda?

Stuur een mail of gebruik het contactformulier.

Praktijkadressen

Ik werk ook telefonisch en online, zodat ik cliënten in het hele land kan helpen. Zo hoef je niet altijd te reizen. Ik adviseer wel om de intake en het eerste vervolgconsult op één van deze locaties te plannen. Beide adressen zijn goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Kom je met de auto? Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Arnhemseweg 89 in Rheden

Op de begane grond in het pand van Fysiotherapie en ergotherapie Rheden – Giesbeek. Neem plaats in de wachtkamer; je hoeft je niet te melden.

Harderwijkerweg 77 in Laag-Soeren

Op de eerste verdieping (alleen via een trap bereikbaar) aan de doorgaande weg tussen Eerbeek en Dieren, hoek Harderwijkerweg / Rozesteinweg.

Plan zelf je (volgende) afspraak

Via onderstaande button kom je direct in de agenda van de praktijk. Je kunt daar kijken welke uren nog vrij zijn om een consult in te plannen. Kom je er niet uit of vind je geen passende tijd? Stuur dan een e-mail.

Licenties & Registraties

RBCZ licentie
AGB zorgverlener
AGB praktijk
Erkend door CAT (level 5 van 5)
Erkend door MBOG

Contactgegevens

praktijk@barbarakremers.nl
Telefoon: 085.130.4226

Correspondentieadres

Drs. ing. B.L.J.M. Kremers
Harderwijkerweg 77
6957 AC Laag-Soeren

Telefonisch ben ik niet altijd direct bereikbaar. Wanneer ik in gesprek ben met een cliënt heeft hij of zij mijn volledige aandacht. Ook volg ik geregeld bij- en nascholing. Het is dan handiger om een e-mail te sturen. Je kunt ook de voicemail inspreken. Wanneer je een kennismaking of consult wilt boeken kun je dat doen via deze link.

Share This