085.130.4226

Kennis maken?

Klik op onderstaande button en kies optie ‘1’ voor een gratis kennismakingsgesprek. Barbara belt je op het afgesproken tijdstip. Dit is kosteloos, maar is geen vervanging voor een adviesgesprek of consult.

Overig

Heb je een andere vraag of opmerking? Of kun je geen passende datum vinden in de agenda?

Mail praktijk@barbarakremers.nl, bel 085.130.4226 of gebruik het contactformulier.

Praktijkadressen

Barbara werkt ook telefonisch en online, zodat zij cliënten in het hele land kan helpen. Zo hoef je niet altijd te reizen. Voor de intake en het kick-off consult is het wel goed elkaar live te zien. Dat kan op één van deze locaties. Beide adressen zijn goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Kom je met de auto? Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Arnhemseweg 89 in Rheden

Op de begane grond in het pand van Fysiotherapie en ergotherapie Rheden – Giesbeek. Neem plaats in de wachtkamer; je hoeft je niet te melden.

Harderwijkerweg 77 in Laag-Soeren

Op de eerste verdieping (bereikbaar via een trap) aan de doorgaande weg tussen Eerbeek en Dieren, hoek Harderwijkerweg / Rozesteinweg (standaardlocatie).

Plan zelf een kennismaking

Via onderstaande button kom je direct in de agenda van de praktijk. Je kunt daar kijken welke uren nog vrij zijn om een telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen. Kom je er niet uit of vind je geen passende tijd? Stuur dan een e-mail.

Licenties & Registraties

RBCZ licentie
AGB zorgverlener
AGB praktijk
Erkend door CAT (level 5 van 5)
Erkend door MBOG

De nummers en codes staan op de factuur.

Contactgegevens

praktijk@barbarakremers.nl
Telefoon: 085.130.4226

KvK 30244167
BTW-ID NL001804577B75

Correspondentieadres

Drs. ing. B.L.J.M. Kremers
Harderwijkerweg 77
6957 AC Laag-Soeren

Telefonisch is Barbara niet altijd direct bereikbaar. Wanneer zij in gesprek is met een cliënt heeft deze haar volledige aandacht. Ook volgt ze geregeld bij- en nascholing. Het is dan handiger om een e-mail te sturen. Je kunt ook de voicemail inspreken. Wanneer je een kennismaking of telefonisch consult wilt boeken kun je dat doen via deze link.

Share This