Kennis maken?

Klik op onderstaande button en kies optie ‘1’ voor een gratis kennismakingsgesprek. Barbara belt je op het afgesproken tijdstip. Dit is kosteloos, maar is geen vervanging voor een adviesgesprek of consult.

Overig

Heb je een andere vraag of opmerking? Of kun je geen passende datum vinden in de agenda?

Mail praktijk@barbarakremers.nl of gebruik het contactformulier.

Gewijzigde werkwijze in Coronatijd

Alle consulten vinden nu online en telefonisch plaats. Dit omwille van de veiligheid. De praktijklocaties zijn daarom (tijdelijk) verborgen op de website om verwarring en misverstanden te voorkomen. Mocht hier verandering in komen dan houd je altijd de keuze om jouw traject gewoon online en telefonisch voort te zetten. Je kunt het dus volgen zonder reistijd.

 

Plan zelf een vervolgconsult

Wanneer je bent ingeschreven als cliënt voor het Persoonlijk Energie Programma kun je ook zelf een vervolgconsult of korte tussentijdse belafspraak boeken. Het intakeconsult en kickoff-consult zijn langere sessies die Barbara persoonlijk met je zal inplannen. 

Licenties & Registraties

RBCZ licentie
AGB zorgverlener
AGB praktijk
Erkend door CAT – level 5
Erkend door MBOG

De nummers en codes staan op de factuur.

Contactgegevens

praktijk@barbarakremers.nl
Telefoon: 085.130.4226

KvK 30244167
Btw-id NL001804577B75

Correspondentieadres

Drs. ing. B.L.J.M. Kremers
Harderwijkerweg 77
6957 AC Laag-Soeren

Telefonisch is Barbara niet altijd direct bereikbaar. Wanneer zij in gesprek is met een cliënt heeft deze haar volledige aandacht. Ook volgt ze geregeld bij- en nascholing. Het is dan handiger om een e-mail te sturen. Wanneer je een kennismaking of telefonisch consult wilt boeken kun je dat doen via deze link.

Contactformulier

Je kunt direct mailen naar praktijk@barbarakremers.nl of onderstaand contactformulier gebruiken. Dit formulier vraagt o.a. om je naam en emailadres zodat ik met je kan communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie mijn Privacyverklaring om te zien hoe ik met je gegevens omga.
Share This