Geen instroom nieuwe cliënten mogelijk

Nieuwe cliënten

De praktijk neemt dit jaar geen nieuwe cliënten meer aan en werkt ook niet meer met een wachtlijst.

We gaan het in 2022 anders doen. Barbara werkt nu aan een nieuw online programma.

Huidige cliënten

Gebruik bij voorkeur het cliëntensysteem om beveiligd te mailen. Je kunt ook via het formulier onderaan deze pagina een bericht sturen.

Veelgestelde vragen

Misschien ben je met deze antwoorden al geholpen?

Overig

Heb je een andere vraag of opmerking? Mail praktijk@barbarakremers.nl.

Alle consulten zijn nu e-Health consulten

Het gratis kennismakingsgesprek doen we telefonisch, maar daarna zien en spreken we elkaar via een beveiligde eHealth beeldbel-verbinding. Initieel was dit om veiligheid tijdens coronatijd te garanderen en gewoon door te kunnen werken. Omdat de praktijk uitwijst dat deze methode minstens zo goed werkt én reistijd uit bant, is dit een werkwijze die wellicht blijvend is.

We kunnen elkaar gewoon horen en zien. En waar nodig kan ik mijn scherm met je delen om iets uit te leggen aan de hand van een tekening of schema. En meer is niet nodig voor een orthomoleculair consult. Je hoeft niets te downloaden of te installeren. Uiteraard heb je wel een computer met een webcam en microfoon nodig. Deze zijn bij veel computers ingebouwd.

De eerdere praktijklocaties zijn verborgen op de website om verwarring en misverstanden te voorkomen. Mocht hier verandering in komen dan houd je altijd de keuze om jouw traject gewoon online en telefonisch voort te zetten.

“Ik zag op tegen het video bellen en elkaar niet live, face to face, spreken. Die drempel moest ik over.

Maar dat is achteraf geen probleem geweest. Jij deed het meeste werk zonder mij en het videobellen viel reuze mee.”

Vrouw, 44 jaar, maatschappelijk werker

Licenties & Registraties

Aangesloten bij beroepsorganisatie CAT Collectief Alternatieve Therapeuten.

Contactgegevens

praktijk@barbarakremers.nl

KvK 30244167
Btw-id NL001804577B75

Correspondentieadres

Drs. ing. B.L.J.M. Kremers
Harderwijkerweg 77
6957 AC Laag-Soeren

Dit is geen bezoekadres.

Barbara is alleen telefonisch bereikbaar op afspraak. Wanneer zij in gesprek is met een cliënt of werkt aan een casus heeft deze haar volledige aandacht. Ook volgt ze geregeld bij- en nascholing. Je kunt wel altijd een e-mail sturen.

Contact

Je kunt direct mailen naar praktijk@barbarakremers.nl (aanbevolen) óf het contactformulier gebruiken. Kies je voor het contactformulier lees dan even verder.

Dit formulier vraagt o.a. om je naam en emailadres zodat ik met je kan communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie mijn Privacyverklaring om te zien hoe ik met je gegevens omga. Houd er rekening mee dat mijn reactie in je Reclamefolder (bij Google mail) of Junkfolder terecht zou kunnen komen.

Share This